Om os

Vi er et tømrerfirma med mange års erfaring. Vi sætter en ære i at udføre et solidt stykke håndværk, der efterlader vores kunder glade og tilfredse. Vi dækker hele Sjælland og vores motto er: Ingen opgave er for stor og ingen tjans er for lille. Vi tager gerne en uforpligtende dialog og lægger planen sammen med dig.

Høj kvalitet

Din tilfredshed er garanteret

Ærlige og gennemsigtige priser

10 års erfaring

Historien bag

Vi har renoveret siden 2008

Vores mission

At give fantastisk rådgivning og levere sublime løsninger, der vækker glæde og tilfredshed hos vores kunder samt at være garant for unik kvalitet og tillidsbaseret samarbejde.

Vores vision

Vi vil være den foretrukne leverandør af unikt og kvalitetsfuldt tømrerarbejde på Sjælland. Vi vil være kendt blandt vores kunder som firmaet, der aldrig svigter og går den ekstra mil for at sikre, at tilfredsheden er i top.

års erfaring

renovationsprojekter

skræddersyede løsninger

installationer

Hvad tilbyder vi

Installation // reparation // udskiftning // tilbygning // montage // renovation //

Vores kunder elsker os

Christian, Helsingør

“Tak til Sjælland Tømrer for sublim service og hjælp til at få sat mit køkken op. Jeg kunne ikke overskue processen og det har bare været en lettelse at slippe for alt bøvlet med montage.” Christian, Helsingør

Andreas, Østerbro

“Efter vores familieforøgelse havde vi brug for mere plads, men havde ikke pengene til at investere i en ny bolig. Sjælland Tømrer hjalp os med en elegant løsning i form af en ekstra væg i hjemmet og bedre udnyttelse af kvadratmeterne. TAK.”, Andreas, Østerbro

Kontakt os

Kom i kontakt med os med formularen forneden.

Ring på

+45 60 57 83 39

Åbningstider

Mandag - Fredag: 08.00 - 18.00
Lørdag & Søndag: 09.00 - 13.00